woensdag 18 maart 2015

Recykleren²: agenda wordt clutch

Zoals ik hier al eerder schreef, mijn moeder ziet in allerlei spullen die bij een ander zelfs de kringloopwinkel niet meer halen potentieel. Zo ook in een agendahoesje dat in het jaar 1999 om de agenda van mijn vader mocht hangen. (helemaal beneden zie je het oorspronkelijke hoesje)
Velen zouden zoiets in 2000 gewoon weggooien, maar bij mijn ouders belandt zoiets 15 jaar op zolder om dan een tweede leven te krijgen. U stelt zich wellicht een ongelofelijk rommeltje voor bij mijn ouderlijke huis, maar voor uw gedachten die richting uit gaan zet ik dit alvast even recht: mijn moeder slaagt er wonderwel in orde te houden in al deze spullen. Af en toe wordt er eens gesorteerd, en zo zag een agendahoes weer het daglicht.
Sinds mijn moeder een stoffeerderscursus volgt en wel raad weet met skai had zij een idee voor  een clutch (ere wie ere toekomt voor het idee). Samen werd er geknipt, hervouwen, en tijdens haar stoffeerdersles stikte ze. Daar staan er naaimachines voor leer en met een leermachine geeft het toch het beste resultaat. Ziehier het ontstaan van deze clutch met een verhaal.Er staan wat trouwfeesten gepland deze zomer, alwaar ik met mijn gerecycleerde clutch te vinden zal zijn!

8 opmerkingen:

Gaëtane zei

Amai!Zo wijs gevonden! Wat een hippe mama :-)

Gaëtane zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
eva maria zei

Supermooi!

Marleen (Petrol and Mint) zei

Very stylish !!

Ellen zei

Wat een leuk idee! Mooi!

ZowieZo Handmade zei

Wauw! Nice!

Lies: zei

Top Recykleersel, ik ben zwaar fan!

Majella Vandeputte zei

Top, super... mooi gerecycleerd