zaterdag 1 november 2014

Table for three: DIY

Grote fans van 101 woonideeën die we zijn, durven we al eens iets uitproberen uit hun vele ideeën. Zo ook deze multifunctionele tafeltjes.


Toegegeven, in meubels maken zijn we minder thuis dan in naaien en breien. We kregen dan ook hulp van een handige vader, die het zaag-en boorwerk voor zijn rekening nam.
Met restjes verf maakten we er elk onze eigen versie van. En ook qua functie gaven we er een andere invulling aan.

Het tafeltje van Leen:

Hier het tafeltje van Lien:
Bij Leen dient het uitschuifbare tafeltje als salontafel. Bij Lien staat hij naast haar bed als nachttafeltje. Op de foto’s zie je een opgeruimde versie, normaal gezien gaan ze verscholen onder afstandsbedieningen, boeken, juwelen en prullen.
We vinden het dan ook heel jammer dat 101 woonideeën er binnenkort mee ophoudt, in december verschijnt de laatste uitgave. Blijkbaar zijn er te weinig trouwe lezers, helaas, want het is het enige woonblad waar er zoveel ideeën in staan om zelf te maken. Hopelijk blijft de site met tientallen DIY-projectjes nog lang online staan!

2 opmerkingen:

De Zuster Van zei

Uit welke editie van 101 komt dit? Ik heb zelf een abonnement op het tijdschrift, maar ben dit precies nog nooit tegengekomen.
Het is echt heel mooi, net zoals jullie blog trouwens!

Of many kinds zei

Bedankt :), als je op de link in de tekst klikt dan kom je op de pagina van 101 met de werkbeschrijving. Onderaan staat er bij dat het uit het januarinummer van 2013 komt.